Voorwaarden

Reserveren:

Je kan een reservering maken op volgende manieren :

Je reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestigingsmail.

Levering / Ophaling :

Wij leveren gratis in een straal van +/- 15km. Buiten 15km vragen wij een kleine kilometervergoeding. De levering gebeurd op basis van het afgesproken tijdstip doorgegeven bij reservatie.

Tijdens de levering wordt gevraagd een werkbon af te tekenen waarbij je automatisch akkoord gaat met alle voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat het springkasteel volledig netjes wordt afgeleverd. Merk je schade aan het springkasteel laat ons dit zo snel mogelijk weten, zodanig we kunnen uitsluiten dat dit bij jullie gebeurd is.

Bij levering krijgt u steeds een nood nummer waarop je ons kan contacteren tijdens de huurperiode voor dringende vragen of noodgevallen.

Afhaling :

Je kan ook kiezen om het springkasteel zelf af te halen en in propere staat terug te bezorgen op ons adres : Liersesteenweg 23, 2221 Booischot. Zo geniet je van een korting van 15% op de standaard dagprijs.

Geef bij reservatie een tijdstip van afhaling door, en of je afdekzeil / verlengkabel / of kar nodig hebt. Indien beschikbaar is het mogelijk om een kar mee te nemen zodat je het springkasteel vlot tot op zijn plaats krijgt.

Voor afhaling voorzie je liefst een kleine bestelwagen of aanhangwagen. Een opgerolde springkasteel is ongeveer 1,70meter op 1meter. Wij zijn zelf ter plaatse om de ophaling zo vlot mogelijk te laten voorlopen.

Bij afleveren gelieve het springkasteel voldoende klein op te rollen en de spanriemen er rond te plaatsen zodanig dat het niet kan afrollen.

Plaatsing :

Hou rekening met voldoende vrije doorgang voor de plaatsing. Bij elke springkasteel staan de exacte afmetingen. Indien er niet voldoende doorgang is of de levering door het huis moet gebeuren is dit op risico van de huurder.

Het springkasteel moet op een vlakke ondergrond geplaatste worden. Bij een zand ondergrond moet een karton of plaat onder de blower gelegd worden.

Zorg dat er voldoende ruimte voorzien is, achteraan het springkasteel is minstens 1meter extra te voorzien voor het plaatsen van de blower. Ook indoor verhuur is mogelijk mits voldoende ruimte.

Indien er geen stopcontact in de buurt van de staanplaats is, gelieve een voldoende lange verlengkabel te voorzien. Indien geen verlengkabel in bezit kan deze meegeleverd worden. Gelieve dit specifiek te melden bij de reservatie.

Betalingen :

De betaling kan op voorhand met een overschrijving, cash bij levering of via payconiq. Factuur is mogelijk, gelieve dit door te geven bij je bestelling.

Prijzen :

Onze prijzen staan vermeld bij ieder artikel (incl.btw).

Annulatie :

Bij slecht weer tijdens de gehele huurperiode is het mogelijk om gratis te annuleren tot 24u op voorhand.

Slecht weer :

Bij lichte regen kan je het springkasteel best laten op staan zo wordt het minder nat dan dat je het aflaat. Ben je de regen voor, laat het springkasteel af en leg er een afdekzeil over. Indien geen afdekzeil in bezit kan deze meegeleverd worden. Gelieve dit specifiek te melden bij reservatie.

Als het springkasteel bij lichte regen nat is geworden, kan je het best met badhanddoeken weer droogmaken.

Bij hevige wind of onweer moet je het springkasteel aflaten, en indien mogelijk afdekken met een afdekzeil. Gelieve de blower binnen te plaatsen bij hevige regen of onweer.

Ook een overdekt springkasteel kan nat worden, bij lichte regen valt dit mee, maar het overdekte beschermt vooral tegen de zon.

Meerdere dagen :

Huur je het springkasteel meerdere dagen dan vragen we om het springkasteel 's avonds af te laten en een afdekzeil erover te plaatsen. De blower mag je los maken en binnen of in je tuinhuis zetten.

Verantwoordelijk :

De huurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de opbouw en afbraak. De huurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade indien er niet voldoende of geen vrije doorgang is bij levering of ophaling. U kan bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten, welke elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname tot de wederafgifte, met afstand van elk recht op verhaal lastens de verhuurders.

Permanent toezicht van een volwassene is ten strengste aanbevolen.

Aansprakelijkheid :

De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt aan het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen aangerekend worden aan de huurder.

Boetes :

Wegens verloren werkuren van ons personeel rekenen wij boetes aan bij volgende situaties

Vragen / Opmerkingen :

Wil je na het lezen van de voorwaarden nog meer informatie of heb je vragen? Geeft ons gerust een seintje op het nummer 0497/41.19.29 Je kan ons ook contacteren via email : info@stitchesandmore.be of onze instagram pagina : partyrent_stitchesandmore.

We wensen jullie veel springplezier!